HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Book sections

La créativité des chefs : contextes et mises en oeuvre

Mots-clés : gastronomie créativité
Document type :
Book sections
Complete list of metadata

https://halshs.archives-ouvertes.fr/halshs-01822933
Contributor : Estelle Bonnet Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Monday, June 25, 2018 - 3:50:31 PM
Last modification on : Tuesday, April 14, 2020 - 3:36:03 PM

Identifiers

  • HAL Id : halshs-01822933, version 1

Citation

Estelle Bonnet, Daniel Villavicencio. La créativité des chefs : contextes et mises en oeuvre. in Csergo Julia et Desbuissons Frédérique. Le cuisinier et l’art, Ed. INHA et Menu Fretin, pp.147-159, 2018. ⟨halshs-01822933⟩

Share

Metrics

Record views

79