Filtration-compression step as downstream process for flavonoids extraction from citrus peels: Performances and flavonoids dispersion state in the filtrate - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food and Bioproducts Processing Année : 2020

Filtration-compression step as downstream process for flavonoids extraction from citrus peels: Performances and flavonoids dispersion state in the filtrate

Fichier principal
Vignette du fichier
S0960308519310223.pdf (687.63 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-03489895 , version 1 (21-07-2022)

Licence

Paternité - Pas d'utilisation commerciale

Identifiants

Citer

N. Zarate Vilet, E. Gué, A. Servent, M. Delalonde, C. Wisniewski. Filtration-compression step as downstream process for flavonoids extraction from citrus peels: Performances and flavonoids dispersion state in the filtrate. Food and Bioproducts Processing, 2020, 120, pp.104 - 113. ⟨10.1016/j.fbp.2020.01.001⟩. ⟨hal-03489895⟩
12 Consultations
55 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More