Book Review of "Geographies of Race and Food" edited by Rachael Slocum and Arun Saldanha (Farnham and Burlington, VT: Ashgate, 2013) - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Food, Culture and Society Année : 2015

Book Review of "Geographies of Race and Food" edited by Rachael Slocum and Arun Saldanha (Farnham and Burlington, VT: Ashgate, 2013)

Brad Jones
  • Fonction : Auteur
Farha Ternikar
  • Fonction : Auteur
Suzanne Cope
  • Fonction : Auteur
Brenden Beck
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03225902 , version 1 (13-05-2021)

Identifiants

Citer

Brigitte Gille Sébastia, Clara Hanson, Tom Hertweck, Brad Jones, Farha Ternikar, et al.. Book Review of "Geographies of Race and Food" edited by Rachael Slocum and Arun Saldanha (Farnham and Burlington, VT: Ashgate, 2013). Food, Culture and Society, 2015, 18 (2), pp.329-349. ⟨10.2752/175174415X14180391604440⟩. ⟨hal-03225902⟩
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