The effects of agar addition and ultrasound treatment on thermomechanical and physical properties of smooth hound (Mustellus mustellus) skin gelatin film - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Journal of Food Measurement and Characterization Année : 2021

The effects of agar addition and ultrasound treatment on thermomechanical and physical properties of smooth hound (Mustellus mustellus) skin gelatin film

Ali Salem
  • Fonction : Auteur
Ola Abdelhedi
  • Fonction : Auteur
Hela Kchaou
  • Fonction : Auteur
Nahed Fakhfakh
  • Fonction : Auteur
Moncef Nasri
  • Fonction : Auteur
Mourad Jridi
  • Fonction : Auteur
Nacim Zouari
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03211749 , version 1 (29-04-2021)

Identifiants

Citer

Ali Salem, Ola Abdelhedi, Hela Kchaou, Nahed Fakhfakh, Moncef Nasri, et al.. The effects of agar addition and ultrasound treatment on thermomechanical and physical properties of smooth hound (Mustellus mustellus) skin gelatin film. Journal of Food Measurement and Characterization, 2021, ⟨10.1007/s11694-021-00818-9⟩. ⟨hal-03211749⟩

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