How the temperature and salt content of food simulant affect the release of tyrosol or phenolic acids from bioactive films? - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Future Foods Année : 2021

How the temperature and salt content of food simulant affect the release of tyrosol or phenolic acids from bioactive films?

Nasreddine Benbettaieb
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 777141
  • IdRef : 191666696
Ruth Cox
  • Fonction : Auteur
Michelle Gilbert
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
S2666833521000307.pdf (652.72 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-03211745 , version 1 (13-06-2023)

Licence

Paternité - Pas d'utilisation commerciale

Identifiants

Citer

Nasreddine Benbettaieb, Ruth Cox, Michelle Gilbert, Frédéric Debeaufort. How the temperature and salt content of food simulant affect the release of tyrosol or phenolic acids from bioactive films?. Future Foods, 2021, pp.100040. ⟨10.1016/j.fufo.2021.100040⟩. ⟨hal-03211745⟩

Collections

UNIV-BOURGOGNE PAM
17 Consultations
12 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More