Skip to Main content Skip to Navigation
Journal articles

Confinement et comportements alimentaires : Quelles évolutions en matière d'alimentation durable ?

Document type :
Journal articles
Complete list of metadata

https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03197914
Contributor : Agnes Francois-Lecompte Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Wednesday, April 14, 2021 - 12:16:20 PM
Last modification on : Wednesday, November 3, 2021 - 5:45:46 AM
Long-term archiving on: : Thursday, July 15, 2021 - 6:26:18 PM

Files

VF_acceptée_2020_11_12_ Confi...
Files produced by the author(s)

Identifiers

  • HAL Id : hal-03197914, version 1

Citation

Agnès François-Lecompte, Morgane Innocent, Dominique Kréziak, Isabelle Prim-Allaz. Confinement et comportements alimentaires : Quelles évolutions en matière d'alimentation durable ?. Revue Française de Gestion, Lavoisier, 2020. ⟨hal-03197914⟩

Share

Metrics

Record views

60

Files downloads

117