Maillard reaction products formation and antioxidative power of spray dried camel milk powders increases with the inlet temperature of drying - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue LWT - Food Science and Technology Année : 2021

Maillard reaction products formation and antioxidative power of spray dried camel milk powders increases with the inlet temperature of drying

Marija Perusko
  • Fonction : Auteur
Ana Simovic
  • Fonction : Auteur
Nikola Stevanovic
Mirjana Radomirovic
  • Fonction : Auteur
Adem Gharsallaoui
Katarina Smiljanic
  • Fonction : Auteur
Sam van Haute
  • Fonction : Auteur
Dragana Stanic-Vucinic
  • Fonction : Auteur
Tanja Cirkovic Velickovic

Dates et versions

hal-03154630 , version 1 (01-03-2021)

Identifiants

Citer

Marija Perusko, Sami Ghnimi, Ana Simovic, Nikola Stevanovic, Mirjana Radomirovic, et al.. Maillard reaction products formation and antioxidative power of spray dried camel milk powders increases with the inlet temperature of drying. LWT - Food Science and Technology, 2021, 143, pp.111091. ⟨10.1016/j.lwt.2021.111091⟩. ⟨hal-03154630⟩
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