Emulsion properties of Asafoetida gum: Effect of oil concentration on stability and rheological properties - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects Année : 2019

Emulsion properties of Asafoetida gum: Effect of oil concentration on stability and rheological properties

Sima Saeidy
  • Fonction : Auteur
Ali Nasirpour
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 776914
  • IdRef : 114395810
Gholamreza Djelveh
  • Fonction : Auteur
Guillaume Pierre
Philippe Michaud
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03052747 , version 1 (10-12-2020)

Identifiants

Citer

Sima Saeidy, Ali Nasirpour, Gholamreza Djelveh, Alina-Violeta Ursu, Cédric Delattre, et al.. Emulsion properties of Asafoetida gum: Effect of oil concentration on stability and rheological properties. Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects, 2019, 560, pp.114-121. ⟨10.1016/j.colsurfa.2018.10.018⟩. ⟨hal-03052747⟩
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