Quality Characteristics and Functional and Antioxidant Capacities of Algae-Fortified Fish Burgers Prepared from Common Barbel ( Barbus barbus ) - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue BioMed Research International Année : 2019

Quality Characteristics and Functional and Antioxidant Capacities of Algae-Fortified Fish Burgers Prepared from Common Barbel ( Barbus barbus )

Faiez Hentati
  • Fonction : Auteur
Mohamed Barkallah
  • Fonction : Auteur
Ali Ben Atitallah
  • Fonction : Auteur
Mouna Dammak
  • Fonction : Auteur
Ibtihel Louati
  • Fonction : Auteur
Guillaume Pierre
Imen Fendri
Hamadi Attia
  • Fonction : Auteur
Philippe Michaud
Slim Abdelkafi
Fichier principal
Vignette du fichier
2907542.pdf (2.19 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Publication financée par une institution

Dates et versions

hal-03052638 , version 1 (05-01-2024)

Identifiants

Citer

Faiez Hentati, Mohamed Barkallah, Ali Ben Atitallah, Mouna Dammak, Ibtihel Louati, et al.. Quality Characteristics and Functional and Antioxidant Capacities of Algae-Fortified Fish Burgers Prepared from Common Barbel ( Barbus barbus ). BioMed Research International , 2019, 2019, pp.1-14. ⟨10.1155/2019/2907542⟩. ⟨hal-03052638⟩
26 Consultations
8 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More