The Effect of Lactobacillus casei Consumption in Improvement of Obsessive–Compulsive Disorder: an Animal Study - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Probiotics and Antimicrobial Proteins Année : 2020

The Effect of Lactobacillus casei Consumption in Improvement of Obsessive–Compulsive Disorder: an Animal Study

Nafiseh Sadat Sanikhani
  • Fonction : Auteur
Parvaneh Jafari
  • Fonction : Auteur
Nasim Vousooghi
  • Fonction : Auteur
Shilan Shafei
  • Fonction : Auteur
Mostafa Akbariqomi
  • Fonction : Auteur
Paria Sadat Lavasani
  • Fonction : Auteur
Fatemeh Yazarlou
  • Fonction : Auteur
Elahe Motevaseli
  • Fonction : Auteur
Soudeh Ghafouri-Fard
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02956984 , version 1 (04-10-2020)

Identifiants

Citer

Nafiseh Sadat Sanikhani, Mohammad Hossein Modarressi, Parvaneh Jafari, Nasim Vousooghi, Shilan Shafei, et al.. The Effect of Lactobacillus casei Consumption in Improvement of Obsessive–Compulsive Disorder: an Animal Study. Probiotics and Antimicrobial Proteins, 2020, ⟨10.1007/s12602-020-09642-x⟩. ⟨hal-02956984⟩
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