Salinity effect on grain quality of two durum wheat varieties differing in salt tolerance - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Agricultural Water Management Année : 2005

Salinity effect on grain quality of two durum wheat varieties differing in salt tolerance

J.W. van Hoorn
  • Fonction : Auteur
C. Farès
  • Fonction : Auteur
A. Hamdy
  • Fonction : Auteur
M. Mastrorilli
  • Fonction : Auteur
T. Oweis
  • Fonction : Auteur

Mots clés

Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02674350 , version 1 (31-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02674350 , version 1
  • PRODINRA : 115019

Citer

Nader Katerji, J.W. van Hoorn, C. Farès, A. Hamdy, M. Mastrorilli, et al.. Salinity effect on grain quality of two durum wheat varieties differing in salt tolerance. Agricultural Water Management, 2005, 75, pp.85-91. ⟨hal-02674350⟩
4 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More