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Poster De Conférence Année : 2019

Linking cocoa polyphenol composition to chocolate quality with Average-Mass-Spectra fingerprints

Noémie Fayeulle
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1018876
Emmanuelle Meudec
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1203835
Arnaud Verbaere
Jean Claude Boulet
Clotilde Hue
  • Fonction : Auteur
Veronique Cheynier
Nicolas Sommerer

Résumé

Linking cocoa polyphenol composition to chocolate quality with Average-Mass-Spectra fingerprints. CoCoTea 2019 (5. International Congress on Cocoa Coffee and Tea)
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Dates et versions

hal-02170450 , version 1 (02-06-2020)

Licence

Paternité

Identifiants

  • HAL Id : hal-02170450 , version 1
  • PRODINRA : 476058

Citer

Noémie Fayeulle, Emmanuelle Meudec, Arnaud Verbaere, Jean Claude Boulet, Clotilde Hue, et al.. Linking cocoa polyphenol composition to chocolate quality with Average-Mass-Spectra fingerprints. CoCoTea 2019 (5. International Congress on Cocoa Coffee and Tea), Jun 2019, Brême, Germany. , 2019. ⟨hal-02170450⟩
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