Role of agronomic and bread-making practices in sourdough microbial diversity and bread nutritional and organoleptic properties - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2018

Role of agronomic and bread-making practices in sourdough microbial diversity and bread nutritional and organoleptic properties

Elisa Michel
Stephane Guezenec
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1205178
Simon Rousselot
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1042500
Véronique Chable
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1204581
Estelle Serpolay-Besson
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1048714
Philippe Roussel
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1071364
Laurent Marteau
  • Fonction : Auteur
Florent Mercier
  • Fonction : Auteur
Gilles Simmoneaux
  • Fonction : Auteur
Michel Perrin
  • Fonction : Auteur
Xavier Dell'Armi
  • Fonction : Auteur
Emilien Brochet
  • Fonction : Auteur
Hélène Simon-Chaudy
  • Fonction : Auteur
Lili Moyses
  • Fonction : Auteur
Bernard Onno
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 969389
  • IdRef : 112199763
Delphine Sicard

Résumé

Role of agronomic and bread-making practices in sourdough microbial diversity and bread nutritional and organoleptic properties. 7. international symposium on sourdough
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02154390 , version 1 (12-06-2019)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02154390 , version 1
  • PRODINRA : 458842

Citer

Elisa Michel, Stephane Guezenec, Judith Legrand, Isabelle Goldringer, Simon Rousselot, et al.. Role of agronomic and bread-making practices in sourdough microbial diversity and bread nutritional and organoleptic properties. 7. international symposium on sourdough, Jul 2018, Cork, Ireland. 2018. ⟨hal-02154390⟩
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