Effect of lactic acid bacteria based product on broilers from the farm to the processing plant - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Chapitre D'ouvrage Année : 2009

Effect of lactic acid bacteria based product on broilers from the farm to the processing plant

Marianne Chemaly
Philippe Fravalo
  • Fonction : Auteur
Gilbert Postollec
  • Fonction : Auteur
UAA
Robert Maurice
  • Fonction : Auteur
E. Boscher
  • Fonction : Collaborateur
Catherine Houdayer
  • Fonction : Auteur
A. Labbé
  • Fonction : Auteur
Gwenaël Hervé
G. Gentilhomme
  • Fonction : Auteur
UAA
Eric Boilletot
  • Fonction : Auteur
UAA
C. Brézillon
  • Fonction : Auteur
F. Quéré
  • Fonction : Auteur
A. Salmon
  • Fonction : Auteur
Christine Burel
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1204933
UAA

Résumé

Effect of lactic acid bacteria based product on broilers from the farm to the processing plant
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02052964 , version 1 (28-02-2019)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02052964 , version 1
  • PRODINRA : 457566

Citer

Marianne Chemaly, Philippe Fravalo, Gilbert Postollec, Robert Maurice, E. Boscher, et al.. Effect of lactic acid bacteria based product on broilers from the farm to the processing plant. Sustainable Animal Production, the challenges and potential developments for professional farming, Wagenigen Academic Publishers, The Netherlands, 496 p., 2009, 9789086860999. ⟨hal-02052964⟩
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