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Communication Dans Un Congrès Année : 2018

The development of an innovative yeast autolysate to improve red wine quality

Julie Mekoue Nguela
  • Fonction : Auteur correspondant
  • PersonId : 1205814

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Elissa Abi Habib
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1237870
  • IdRef : 268233071
Aude Vernhet

Résumé

The development of an innovative yeast autolysate to improve red wine quality. SASEV-WINETECH 41. International Conference
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-02006838 , version 1 (04-02-2019)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02006838 , version 1
  • PRODINRA : 458584

Citer

Julie Mekoue Nguela, Marion Schiavone, Elissa Abi Habib, Nathalie Sieczkowski, Aude Vernhet. The development of an innovative yeast autolysate to improve red wine quality. SASEV-WINETECH 41. International Conference, Oct 2018, Somerset West, South Africa. ⟨hal-02006838⟩
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