In situ disintegration of protein gels (egg white) by pepsin based on time-lapse confocal microscopy - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2018

In situ disintegration of protein gels (egg white) by pepsin based on time-lapse confocal microscopy

Résumé

In situ disintegration of protein gels (egg white) by pepsin based on time-lapse confocal microscopy . Première réunion plénière du GDR SLAMM (Solliciter LA Matière Molle)
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Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-01929031 , version 1 (05-06-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01929031 , version 1
  • PRODINRA : 452618

Citer

Juliane Floury, Geeshani Somaratne, Didier Dupont, Francoise Nau. In situ disintegration of protein gels (egg white) by pepsin based on time-lapse confocal microscopy. Première réunion plénière du GDR SLAMM (Solliciter LA Matière Molle), Institut National de Recherche Agronomique (INRA). UMR Laboratoire d'Ingénierie des Systèmes Biologiques et des Procédés (0792)., Nov 2018, Hyères, France. ⟨hal-01929031⟩
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