Characterization of Gas-Phase Organics Using Proton Transfer Reaction Time-of-Flight Mass Spectrometry: Cooking Emissions - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Environmental Science and Technology Année : 2016

Characterization of Gas-Phase Organics Using Proton Transfer Reaction Time-of-Flight Mass Spectrometry: Cooking Emissions

Felix Klein
  • Fonction : Auteur
Stephen M. Platt
  • Fonction : Auteur
Naomi J. Farren
  • Fonction : Auteur
Kaspar R. Daellenbach
  • Fonction : Auteur
Dogushan Kilic
  • Fonction : Auteur
Nivedita K. Kumar
  • Fonction : Auteur
Nicolas Marchand
Jacqueline F. Hamilton
  • Fonction : Auteur
André S. H. Prévôt
  • Fonction : Auteur
Imad El Haddad
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 872930
Fichier principal
Vignette du fichier
Cooking_Emissions_rev.pdf (459.67 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-01656700 , version 1 (28-02-2024)

Identifiants

Citer

Felix Klein, Stephen M. Platt, Naomi J. Farren, Anais Detournay, Emily A. Bruns, et al.. Characterization of Gas-Phase Organics Using Proton Transfer Reaction Time-of-Flight Mass Spectrometry: Cooking Emissions. Environmental Science and Technology, 2016, 50 (3), pp.1243 - 1250. ⟨10.1021/acs.est.5b04618⟩. ⟨hal-01656700⟩
120 Consultations
1 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More