Emerging approach for analytical characterization and geographical classification of Moroccan and French honeys by means of a voltammetric electronic tongue

Type de document :
Article dans une revue
Food Chemistry, Elsevier, 2018, 243, pp.36-42. 〈10.1016/j.foodchem.2017.09.067〉
Liste complète des métadonnées

https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01646655
Contributeur : Agnès Bussy <>
Soumis le : jeudi 23 novembre 2017 - 16:11:03
Dernière modification le : jeudi 8 février 2018 - 11:10:27

Identifiants

Collections

Citation

Nadia El Alami El Hassani, Khalid Tahri, Eduard Llobet, Benachir Bouchikhi, Abdelhamid Errachid, et al.. Emerging approach for analytical characterization and geographical classification of Moroccan and French honeys by means of a voltammetric electronic tongue. Food Chemistry, Elsevier, 2018, 243, pp.36-42. 〈10.1016/j.foodchem.2017.09.067〉. 〈hal-01646655〉

Partager

Métriques

Consultations de la notice

70