Monitoring must phenolic composition for fine-tuning the quality of Champagne wines - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2016

Monitoring must phenolic composition for fine-tuning the quality of Champagne wines

Nayla Ferreira Lima
  • Fonction : Auteur
Tatiana Salmon
  • Fonction : Auteur
Emmanuelle Meudec
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1203835
B. Robillard
  • Fonction : Auteur
Nicolas Sommerer
R. Marchal
  • Fonction : Auteur
Veronique Cheynier

Résumé

Monitoring must phenolic composition for fine-tuning the quality of Champagne wines. ICP2016 The XXVIIIth International Conference on Polyphenols
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01603629 , version 1 (02-10-2017)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01603629 , version 1
  • PRODINRA : 404722

Citer

Nayla Ferreira Lima, Anna Vallverdu Queralt, Tatiana Salmon, Emmanuelle Meudec, B. Robillard, et al.. Monitoring must phenolic composition for fine-tuning the quality of Champagne wines. ICP2016 The XXVIIIth International Conference on Polyphenols, Jul 2016, Vienne, Austria. ⟨hal-01603629⟩
57 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More