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Communication Dans Un Congrès Année : 2016

Impact of initial lipid content and oxygen supply on alcoholic fermentation in Champagne-like musts

Jean-Marie Sablayrolles
Thomas Ochando
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1018908
Jean-Roch Mouret
Vincent Farines

Résumé

Impact of initial lipid content and oxygen supply on alcoholic fermentation in Champagne-like musts. Macrowine 2016
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Dates et versions

hal-01603363 , version 1 (03-06-2020)

Licence

Paternité - Partage selon les Conditions Initiales

Identifiants

  • HAL Id : hal-01603363 , version 1
  • PRODINRA : 404788

Citer

Jean-Marie Sablayrolles, Thomas Ochando, Jean-Roch Mouret, Vincent Farines, Anne Humbert-Goffart. Impact of initial lipid content and oxygen supply on alcoholic fermentation in Champagne-like musts. Macrowine 2016, Jun 2016, Changins, Switzerland. ⟨hal-01603363⟩
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