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Poster De Conférence Année : 2016

Influence of iron availability on tomato fruit quality

Christophe Rothan
Cécile Bres
Jean-Philippe Mauxion
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1137443
  • IdHAL : jp-mauxion

Résumé

Influence of iron availability on tomato fruit quality. 11e Colloque National de la Société Française de Biologie Végétale SFBV
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01594731 , version 1 (26-09-2017)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01594731 , version 1
  • PRODINRA : 387672

Citer

Ester Izquierdo Alegre, Pierre Fourcroy, Jossia Boucherez, Geneviève Conejero, Nicolas Tissot, et al.. Influence of iron availability on tomato fruit quality. 11e Colloque National de la Société Française de Biologie Végétale SFBV, Jul 2016, Angers, France. 2016. ⟨hal-01594731⟩
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