The effect of reduced sodium chloride content on the development of fluorescent Pseudomonas in a Reblochon-like cheese - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2017

The effect of reduced sodium chloride content on the development of fluorescent Pseudomonas in a Reblochon-like cheese

Résumé

The effect of reduced sodium chloride content on the development of fluorescent Pseudomonas in a Reblochon-like cheese. Microbial Spoilers in Food 2017
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Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-01572164 , version 1 (05-06-2020)

Licence

Paternité - Partage selon les Conditions Initiales

Identifiants

  • HAL Id : hal-01572164 , version 1
  • PRODINRA : 401191

Citer

Sandra Hélinck, Eric Dugat-Bony, Sebastien Fraud, Nadège Bel, Sarah Chuzeville, et al.. The effect of reduced sodium chloride content on the development of fluorescent Pseudomonas in a Reblochon-like cheese. Microbial Spoilers in Food 2017, Jun 2017, Quimper, France. ⟨hal-01572164⟩
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