Classification of wines according to their production regions with the contained trace elements using laser-induced breakdown spectroscopy

Type de document :
Article dans une revue
Spectrochimica Acta Part B: Atomic Spectroscopy, Elsevier, 2017, 135, pp.91-101. 〈10.1016/j.sab.2017.07.003〉
Liste complète des métadonnées

https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01569772
Contributeur : Agnès Bussy <>
Soumis le : jeudi 27 juillet 2017 - 15:41:47
Dernière modification le : jeudi 21 février 2019 - 09:30:02

Identifiants

Collections

Citation

Ye Tian, Chunhua Yan, Tianlong Zhang, Hongsheng Tang, Hua Li, et al.. Classification of wines according to their production regions with the contained trace elements using laser-induced breakdown spectroscopy. Spectrochimica Acta Part B: Atomic Spectroscopy, Elsevier, 2017, 135, pp.91-101. 〈10.1016/j.sab.2017.07.003〉. 〈hal-01569772〉

Partager

Métriques

Consultations de la notice

118