Le terroir dans les rayons des hypermarchés. Le fromage de chèvre - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Midi-Pyrénées patrimoine Année : 2006

The terroir in the shelves of hypermarkets. The goat cheese

Le terroir dans les rayons des hypermarchés. Le fromage de chèvre

Michaël Pouzenc
Jean Pilleboue
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 925205

Résumé

Food-processing industries and food retailing little make reference to the know-how and to the heritage of the territories of production. Nevertheless, they could easily do it more, if the consumers ask for it clearly. The goat cheese is an example.

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Origine : Publication financée par une institution

Dates et versions

hal-01568880 , version 1 (25-07-2017)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01568880 , version 1

Citer

Michaël Pouzenc, Jean Pilleboue. Le terroir dans les rayons des hypermarchés. Le fromage de chèvre . Midi-Pyrénées patrimoine, 2006, 8, pp.7-21. ⟨hal-01568880⟩
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