Incorporation of dairy lipids and Lactobacillus fermentum in infant formulas: long-term effects on intestinal permeability, mucosal immunity and metabolism in a minipig model - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2017

Incorporation of dairy lipids and Lactobacillus fermentum in infant formulas: long-term effects on intestinal permeability, mucosal immunity and metabolism in a minipig model

Marion Lemaire
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1009159
Gaëlle Boudry
Laurence Le Normand
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1203695
Michele Formal
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1009160
Sylvie Guerin
Armelle Cahu
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1203700
Véronique Rome
Pascale Le Ruyet
  • Fonction : Auteur
Isabelle Cuinet
  • Fonction : Auteur
Charlotte Baudry
  • Fonction : Auteur
Sophie Blat

Résumé

Incorporation of dairy lipids and [i]Lactobacillus fermentum[/i] in infant formulas: long-term effects on intestinal permeability, mucosal immunity and metabolism in a minipig model. 4. International Conference on Nutrition & Growth Conference
Fichier principal
Vignette du fichier
poster Lemaire_1 (616.3 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers éditeurs autorisés sur une archive ouverte

Dates et versions

hal-01530771 , version 1 (05-06-2020)

Licence

Paternité - Partage selon les Conditions Initiales

Identifiants

  • HAL Id : hal-01530771 , version 1
  • PRODINRA : 393669

Citer

Marion Lemaire, Gaëlle Boudry, Stéphanie Ferret-Bernard, Isabelle Nogret, Laurence Le Normand, et al.. Incorporation of dairy lipids and Lactobacillus fermentum in infant formulas: long-term effects on intestinal permeability, mucosal immunity and metabolism in a minipig model. 4. International Conference on Nutrition & Growth Conference, Mar 2017, Amsterdam, Netherlands. ⟨hal-01530771⟩
119 Consultations
12 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More