Vitamin C degradation during thermal treatment: reaction pathways in an aqueous solution and multi-response modeling - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2016

Vitamin C degradation during thermal treatment: reaction pathways in an aqueous solution and multi-response modeling

Stéphanie Roux
Braulio Gomez Ruiz
  • Fonction : Auteur
Paola Cratchley
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1203554
Francis Courtois
Catherine Bonazzi

Résumé

absent
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01387645 , version 1 (25-10-2016)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01387645 , version 1
  • PRODINRA : 374652

Citer

Stéphanie Roux, Braulio Gomez Ruiz, Paola Cratchley, Francis Courtois, Catherine Bonazzi. Vitamin C degradation during thermal treatment: reaction pathways in an aqueous solution and multi-response modeling. 2. Euro-Mediterranean Symposium on Fruit and Vegetable Processing, Apr 2016, Avignon, France. ⟨hal-01387645⟩
87 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More