Cognitive Assistance to Meal Preparation: Design, Implementation, and Assessment in a Living Lab - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2015

Cognitive Assistance to Meal Preparation: Design, Implementation, and Assessment in a Living Lab

Nathalie Bier
  • Fonction : Auteur
Bru Bouchard
  • Fonction : Auteur
Abdenour Bouzouane
  • Fonction : Auteur
Mélanie Levasseur
  • Fonction : Auteur
Mélanie Couture
  • Fonction : Auteur
Carolina Bottari
  • Fonction : Auteur
Bonnie Swaine
  • Fonction : Auteur
Pierre-Yves Therriault
  • Fonction : Auteur
Kevin Bouchard
  • Fonction : Auteur
Fanny Le Morellec
  • Fonction : Auteur
Stéphanie Pinard
  • Fonction : Auteur
Sabrina Azzi
  • Fonction : Auteur
Marisnel Olivares
  • Fonction : Auteur
Taoufik Zayani
  • Fonction : Auteur
Guylaine Le Dorze
  • Fonction : Auteur
Pierre de Loor
Brigitte Le Pévédic
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01232575 , version 1 (23-11-2015)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01232575 , version 1

Citer

Sylvain Giroux, Nathalie Bier, Hélène Pigot, Bru Bouchard, Abdenour Bouzouane, et al.. Cognitive Assistance to Meal Preparation: Design, Implementation, and Assessment in a Living Lab. AAAI2015-AIHCE AAAI 2015 Spring Symposium - Ambient Intelligence for Health and Cognitive Enhancement, Mar 2015, Stanford, United States. ⟨hal-01232575⟩
247 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More