First characterisation of in situ bacterial metabolism in model cheeses using mass spectrometry metabolic fingerprinting - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2012

First characterisation of in situ bacterial metabolism in model cheeses using mass spectrometry metabolic fingerprinting

Résumé

absent
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01209328 , version 1 (02-10-2015)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01209328 , version 1
  • PRODINRA : 171034

Citer

Sophie Jeanson, Frédérique Courant, Sylvain Chéreau, Valérie Gagnaire, Clémentine Le Boucher, et al.. First characterisation of in situ bacterial metabolism in model cheeses using mass spectrometry metabolic fingerprinting. 6 èmes journées scientifiques du Réseau Français Métabolomique et Fluxomique, May 2012, Nantes, France. 15 p. ⟨hal-01209328⟩
165 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More