Dynamic evolution during storage of meat and seafood products towards the selection of core and variable components of microbial spoilage - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2013

Dynamic evolution during storage of meat and seafood products towards the selection of core and variable components of microbial spoilage

Catherine Denis
  • Fonction : Collaborateur
Carole Feurer
  • Fonction : Collaborateur
Sabine Leroy
Sylvie Lorre
  • Fonction : Collaborateur
Marie-france Pilet
Delphine Roux
  • Fonction : Collaborateur
PFI
Régine Talon
  • Fonction : Collaborateur
Monique Zagorec
  • Fonction : Directeur de publication

Résumé

absent
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01204341 , version 1 (23-09-2015)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01204341 , version 1
  • PRODINRA : 266488

Citer

Stephane Chaillou, Aurélie Chaulot-Talmon, Mireille Cardinal, Souad Christieans, Marie-Hélène Desmonts, et al.. Dynamic evolution during storage of meat and seafood products towards the selection of core and variable components of microbial spoilage. 19. Colloque du Club des Bactéries Lactiques, Nov 2013, Bordeaux, France. ⟨hal-01204341⟩
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