Characterization of water reserve of the Burgundy vineyard soils in the monitoring of grape maturation and for understanding the epidemiology of wood diseases. - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2012

Characterization of water reserve of the Burgundy vineyard soils in the monitoring of grape maturation and for understanding the epidemiology of wood diseases.

Pierre Curmi
S. Ayachi
  • Fonction : Auteur
S. Taoutaou
  • Fonction : Auteur
J. Louamba
  • Fonction : Auteur
M. Guerinot
  • Fonction : Auteur
C. Monamy
  • Fonction : Auteur
L. Guerin
  • Fonction : Auteur
Benjamin Bois
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01131932 , version 1 (16-03-2015)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01131932 , version 1

Citer

Pierre Curmi, S. Ayachi, S. Taoutaou, J. Louamba, J.-M. Brayer, et al.. Characterization of water reserve of the Burgundy vineyard soils in the monitoring of grape maturation and for understanding the epidemiology of wood diseases.. 9ème Congrès International des Terroirs Vitivinicoles, Jun 2012, Dijon & Reims, France. pp.4-35 - 4-37. ⟨hal-01131932⟩
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