Characterization of hyperbranched glycopolymers produced <i>in vitro</i> using enzymes - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Analytical and Bioanalytical Chemistry Année : 2014

Characterization of hyperbranched glycopolymers produced in vitro using enzymes

Agnès Rolland-Sabaté
  • Fonction : Auteur
S. Guilois
  • Fonction : Auteur
F. Grimaud
  • Fonction : Auteur
C. Lancelon-Pin
  • Fonction : Auteur
X. Roussel
  • Fonction : Auteur
S. Laguerre
A. Viksø-Nielsen
  • Fonction : Auteur
C. Dhulst
  • Fonction : Auteur
G. Potocki-Veronese
A. Buleon
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01017995 , version 1 (03-07-2014)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01017995 , version 1

Citer

Agnès Rolland-Sabaté, S. Guilois, F. Grimaud, C. Lancelon-Pin, X. Roussel, et al.. Characterization of hyperbranched glycopolymers produced in vitro using enzymes. Analytical and Bioanalytical Chemistry, 2014, pp.1607-1618. ⟨hal-01017995⟩
46 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More