Comparative study of ultrasound-assisted and conventional stirred dead-end microfiltration of grape pomace extracts - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Ultrasonics Sonochemistry Année : 2013

Comparative study of ultrasound-assisted and conventional stirred dead-end microfiltration of grape pomace extracts

D. Liu
  • Fonction : Auteur
E. Vorobiev
  • Fonction : Auteur
R. Savoire
  • Fonction : Auteur

Dates et versions

hal-00985540 , version 1 (30-04-2014)

Identifiants

Citer

D. Liu, E. Vorobiev, R. Savoire, Jean-Louis Lanoisellé. Comparative study of ultrasound-assisted and conventional stirred dead-end microfiltration of grape pomace extracts. Ultrasonics Sonochemistry, 2013, 20 (2), pp.708-714. ⟨10.1016/j.ultsonch.2012.10.005⟩. ⟨hal-00985540⟩

Collections

UNIV-BREST LIMATB
66 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More