Skip to Main content Skip to Navigation
Journal articles

Effets de l'homogénéisation à haute pression sur les propriétés du lait et son aptitude à la coagulation enzymatique

Document type :
Journal articles
Complete list of metadatas

https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00928871
Contributor : Import Revues Inra <>
Submitted on : Tuesday, January 1, 1980 - 10:00:00 AM
Last modification on : Tuesday, January 1, 1980 - 10:00:00 AM
Long-term archiving on: : Tuesday, April 5, 2016 - 1:13:46 PM

File

hal-00928871.pdf
Explicit agreement for this submission

Identifiers

  • HAL Id : hal-00928871, version 1

Collections

Citation

G. Humbert, A. Driou, J. Guerin, C. Alais. Effets de l'homogénéisation à haute pression sur les propriétés du lait et son aptitude à la coagulation enzymatique. Le Lait, INRA Editions, 1980, 60 (599_600), pp.574-594. ⟨hal-00928871⟩

Share

Metrics

Record views

213

Files downloads

7799