Changes in the rheological properties of stirred acid milk gels as induced by the acidification procedure - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Dairy Science & Technology Année : 2008

Changes in the rheological properties of stirred acid milk gels as induced by the acidification procedure

Marie Renan
  • Fonction : Auteur
Véronique Arnoult-Delest
  • Fonction : Auteur
Denis Pâquet
  • Fonction : Auteur
Gérard Brulé
  • Fonction : Auteur
Marie-Hélène Famelart
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00895682.pdf (2.34 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt
Loading...

Dates et versions

hal-00895682 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00895682 , version 1

Citer

Marie Renan, Véronique Arnoult-Delest, Denis Pâquet, Gérard Brulé, Marie-Hélène Famelart. Changes in the rheological properties of stirred acid milk gels as induced by the acidification procedure. Dairy Science & Technology, 2008, 88 (3), pp.341-353. ⟨hal-00895682⟩
50 Consultations
272 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More