A comparative study of the gelation properties of whey protein concentrate and whey protein isolate - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Le Lait Année : 2006

A comparative study of the gelation properties of whey protein concentrate and whey protein isolate

Peter Christian Lorenzen
  • Fonction : Auteur
Katrin Schrader
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00895581.pdf (1.38 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt
Loading...

Dates et versions

hal-00895581 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00895581 , version 1

Citer

Peter Christian Lorenzen, Katrin Schrader. A comparative study of the gelation properties of whey protein concentrate and whey protein isolate. Le Lait, 2006, 86 (4), pp.259-271. ⟨hal-00895581⟩
145 Consultations
4616 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More