Selection for reduced muscle glycolytic potential in Large White pigs. II. Correlated responses in meat quality and muscle compositional traits - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Genetics Selection Evolution Année : 1999

Selection for reduced muscle glycolytic potential in Large White pigs. II. Correlated responses in meat quality and muscle compositional traits

Catherine Larzul
Pascale Le Roy
Jean Gogué
  • Fonction : Auteur
André Talmant
  • Fonction : Auteur
Bernard Jacquet
  • Fonction : Auteur
Louis Lefaucheur
  • Fonction : Auteur
Patrick Ecolan
  • Fonction : Auteur
Pierre Sellier
  • Fonction : Auteur
Gabriel Monin
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00894254.pdf (925.61 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt
Loading...

Dates et versions

hal-00894254 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00894254 , version 1

Citer

Catherine Larzul, Pascale Le Roy, Jean Gogué, André Talmant, Bernard Jacquet, et al.. Selection for reduced muscle glycolytic potential in Large White pigs. II. Correlated responses in meat quality and muscle compositional traits. Genetics Selection Evolution, 1999, 31 (1), pp.61-76. ⟨hal-00894254⟩
16 Consultations
233 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More