The effects of genotype and overfeeding on fat level and composition of adipose and muscle tissues in ducks - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Animal Research Année : 2006

The effects of genotype and overfeeding on fat level and composition of adipose and muscle tissues in ducks

Pascal P. Chartrin
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 957356
Marie-Dominique Bernadet
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1203029
Gérard Guy
  • Fonction : Auteur
Jacques Mourot
  • Fonction : Auteur
Michel Jacques M.J. Duclos
Elisabeth Baéza

Domaines

Zootechnie
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00890056.pdf (179.96 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt

Dates et versions

hal-00890056 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00890056 , version 1

Citer

Pascal P. Chartrin, Marie-Dominique Bernadet, Gérard Guy, Jacques Mourot, Michel Jacques M.J. Duclos, et al.. The effects of genotype and overfeeding on fat level and composition of adipose and muscle tissues in ducks. Animal Research, 2006, 55 (3), pp.231-244. ⟨hal-00890056⟩
42 Consultations
165 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More