HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Conference papers

Etude expérimentale et modélisation numérique des phénomènes multi physique mis en jeu lors de la cuisson d'un milieu poreux déformable non saturé "pâton de pain"

Document type :
Conference papers
Complete list of metadata

https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-00768294
Contributor : Noluenn Chauvin Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Friday, December 21, 2012 - 10:49:29 AM
Last modification on : Monday, October 11, 2021 - 2:22:22 PM

Identifiers

  • HAL Id : hal-00768294, version 1

Collections

Citation

V. Nicolas, Patrick Glouannec, P. Salagnac, Jean Pierre Ploteau, V. Jury. Etude expérimentale et modélisation numérique des phénomènes multi physique mis en jeu lors de la cuisson d'un milieu poreux déformable non saturé "pâton de pain". Journées d'études sur les milieux poreux, 2012, Marseille, France. ⟨hal-00768294⟩

Share

Metrics

Record views

55