Hygienic design: effect of hydrodynamics on the cleanability of a food processing line - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue AlChE J. Année : 2008

Hygienic design: effect of hydrodynamics on the cleanability of a food processing line

P. Legentilhomme
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1276880
  • IdRef : 060409754
T. Benezech
  • Fonction : Auteur
J. Legrand
C. Le Gentil-Lelièvre
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-00400250 , version 1 (30-06-2009)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00400250 , version 1

Citer

Walid Blel, P. Legentilhomme, T. Benezech, J. Legrand, C. Le Gentil-Lelièvre. Hygienic design: effect of hydrodynamics on the cleanability of a food processing line. AlChE J., 2008, 54, pp.2553-2566. ⟨hal-00400250⟩
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