%0 Conference Paper %F Oral %T Multi-scale approach for understanding the link between Triticum aestivum grain texture and milling behaviour: Focus on the endosperm microstructure and local nano-mechanical properties %+ Ingénierie des Agro-polymères et Technologies Émergentes (UMR IATE) %+ Laboratoire Charles Coulomb (L2C) %+ Physique et Mécanique des Milieux Divisés (PMMD) %+ Unité de Technologie des céréales et des agropolymères (MONTP UTCA) %A Chichti, Emna %A George, Matthieu %A Delenne, Jean-Yves %A Radjai, Farhang %A Lullien-Pellerin, Valérie %< avec comité de lecture %B 8th European Workshop on Food Engineering and Technology %C Quakenbrück, Germany %8 2014-04-01 %D 2014 %Z Life Sciences [q-bio]/Food engineeringConference papers %G English %L hal-03745042 %U https://hal.inrae.fr/hal-03745042 %~ CIRAD %~ CNRS %~ UNIV-MONTP2 %~ INRA %~ IATE %~ LMGC %~ L2C %~ AGREENIUM %~ MIPS %~ BA %~ UNIV-MONTPELLIER %~ INSTITUT-AGRO-MONTPELLIER %~ INRAE %~ INRAEOCCITANIEMONTPELLIER %~ UM1-UM2 %~ UM-2015-2021 %~ INSTITUT-AGRO