Thermal stability of nacre proteins of the polynesian pearl oyster: a proteomic study. - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Chapitre D'ouvrage Année : 2015

Thermal stability of nacre proteins of the polynesian pearl oyster: a proteomic study.

Alexandre Parker
  • Fonction : Auteur
Françoise Immel
C. Broussard
  • Fonction : Auteur
Frédéric Marin
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01194639 , version 1 (07-09-2015)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01194639 , version 1

Citer

Alexandre Parker, Françoise Immel, Nathalie Guichard, C. Broussard, Frédéric Marin. Thermal stability of nacre proteins of the polynesian pearl oyster: a proteomic study.. F. Marin, F. Brümmer, A. Checa, G. Furtos, I.G. Lesci & L. Šiller. Biomineralization: from fundamentals to biomaterials & environmental issues, 672, Trans Tech Publications Ltd, pp.222-234, 2015, Key Engineering Materials, 978-3-03835-591-5. ⟨hal-01194639⟩
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