Effect of vegetable coagulant, microbial coagulant and calf rennet on physicochemical, proteolysis, sensory and texture profiles of fresh goats cheese - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Dairy Science & Technology Année : 2012

Effect of vegetable coagulant, microbial coagulant and calf rennet on physicochemical, proteolysis, sensory and texture profiles of fresh goats cheese

García
  • Fonction : Auteur
Rovira
  • Fonction : Auteur
Teruel
  • Fonction : Auteur
Boutoial
  • Fonction : Auteur
Rodríguez
  • Fonction : Auteur
Roa
  • Fonction : Auteur
M. López
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00930651.pdf (486.6 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt

Dates et versions

hal-00930651 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

Citer

García, Rovira, Teruel, Boutoial, Rodríguez, et al.. Effect of vegetable coagulant, microbial coagulant and calf rennet on physicochemical, proteolysis, sensory and texture profiles of fresh goats cheese. Dairy Science & Technology, 2012, 92 (6), pp.691-707. ⟨10.1007/s13594-012-0086-1⟩. ⟨hal-00930651⟩
51 Consultations
2196 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More