Antioxidant and angiotensin-converting enzyme inhibitory activity of yoghurt fortified with sodium calcium caseinate or whey protein concentrate - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Dairy Science & Technology Année : 2012

Antioxidant and angiotensin-converting enzyme inhibitory activity of yoghurt fortified with sodium calcium caseinate or whey protein concentrate

Unal
  • Fonction : Auteur
A. Akalin
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00930647.pdf (400.7 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt
Loading...

Dates et versions

hal-00930647 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

Citer

Unal, A. Akalin. Antioxidant and angiotensin-converting enzyme inhibitory activity of yoghurt fortified with sodium calcium caseinate or whey protein concentrate. Dairy Science & Technology, 2012, 92 (6), pp.627-639. ⟨10.1007/s13594-012-0082-5⟩. ⟨hal-00930647⟩
26 Consultations
574 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More