Effect of some external factors on the content of biogenic amines and polyamines in a smear-ripened cheese - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Dairy Science & Technology Année : 2012

Effect of some external factors on the content of biogenic amines and polyamines in a smear-ripened cheese

Komprda
  • Fonction : Auteur
Rejchrtová
  • Fonction : Auteur
Sládková
  • Fonction : Auteur
Zemánek
  • Fonction : Auteur
Vymlátilová
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00930639.pdf (439.28 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt

Dates et versions

hal-00930639 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

Citer

Komprda, Rejchrtová, Sládková, Zemánek, Vymlátilová. Effect of some external factors on the content of biogenic amines and polyamines in a smear-ripened cheese. Dairy Science & Technology, 2012, 92 (4), pp.367-382. ⟨10.1007/s13594-012-0075-4⟩. ⟨hal-00930639⟩
12 Consultations
249 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More