Changes in transcription profiles reflect strain contributions to defined cultures of Lactococcus lactis subsp. cremoris during milk fermentation - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Dairy Science & Technology Année : 2011

Changes in transcription profiles reflect strain contributions to defined cultures of Lactococcus lactis subsp. cremoris during milk fermentation

Dachet
  • Fonction : Auteur
Roy
  • Fonction : Auteur
Lapointe
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00930590.pdf (561.75 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt
Loading...

Dates et versions

hal-00930590 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

Citer

Dachet, Roy, Lapointe. Changes in transcription profiles reflect strain contributions to defined cultures of Lactococcus lactis subsp. cremoris during milk fermentation. Dairy Science & Technology, 2011, 91 (5), pp.555-572. ⟨10.1007/s13594-011-0030-9⟩. ⟨hal-00930590⟩
15 Consultations
123 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More