Impact of redox potential electrochemical modification and storage conditions on the oxidation reaction prevention in dairy emulsion - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Dairy Science & Technology Année : 2011

Impact of redox potential electrochemical modification and storage conditions on the oxidation reaction prevention in dairy emulsion

Haratifar
  • Fonction : Auteur
Bazinet
  • Fonction : Auteur
Manoury
  • Fonction : Auteur
Britten
  • Fonction : Auteur
Angers
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00930584.pdf (464.26 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt
Loading...

Dates et versions

hal-00930584 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

Citer

Haratifar, Bazinet, Manoury, Britten, Angers. Impact of redox potential electrochemical modification and storage conditions on the oxidation reaction prevention in dairy emulsion. Dairy Science & Technology, 2011, 91 (5), pp.541-554. ⟨10.1007/s13594-011-0025-6⟩. ⟨hal-00930584⟩
32 Consultations
346 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More