Hydrophilic di- and tripeptides are not a precondition for savoury flavour in mature Cheddar cheese - Archive ouverte HAL Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Dairy Science & Technology Année : 2008

Hydrophilic di- and tripeptides are not a precondition for savoury flavour in mature Cheddar cheese

Lene T. Andersen
  • Fonction : Auteur
Hedwig Schlichtherle-Cerny
  • Fonction : Auteur
Ylva Ardö
  • Fonction : Auteur
Fichier principal
Vignette du fichier
hal-00895788.pdf (483.29 Ko) Télécharger le fichier
Origine : Accord explicite pour ce dépôt
Loading...

Dates et versions

hal-00895788 , version 1 (11-05-2020)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00895788 , version 1

Citer

Lene T. Andersen, Hedwig Schlichtherle-Cerny, Ylva Ardö. Hydrophilic di- and tripeptides are not a precondition for savoury flavour in mature Cheddar cheese. Dairy Science & Technology, 2008, 88 (4-5), pp.467-475. ⟨hal-00895788⟩
20 Consultations
141 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More